Vliegenramen & Vliegendeuren

Vliegenramen

Het ‘classic’ model VR050 in de reeks vliegenramen is uiterst zorgvuldig afgewerkt. De profielen worden in verstek gesneden en aan elkaar bevestigd aan de hand van verstekhoeken. Op deze manier bieden wij een hoogwaardig eindproduct. Deze vliegenramen worden voorzien van handige veerclips of andere bevestigingspunten, die het in- & uitnemen van het raam vergemakkelijken.

Vliegendeuren

Elegantie omgevormd tot vliegendeur. Zoals de benaming van de deur ons verklapt, zorgt de verfijnde afwerking er voor dat de deur een elegante look krijgt. Mooi in verstek gezaagde vliegendeur en kader, zorgen voor een fijne afwerking. Bovendien heeft de ‘Elegance’ hordeur drie scharnieren . Ook dit model heeft mooi ingewerkte magneetjes die amper opvallen en is verkrijgbaar met schopplaat onderaan en deurpomp. Tevens is een dubbele uitvoering mogelijk. Deze vliegendeur is de absolute top.

Schuifvliegendeuren

De elegante – ‘Elegance’ – schuifvliegendeur biedt een elegante oplossing voor elk insectenleed. Proper afgewerkt met zijn in verstek gesneden hoekpunten, die werden vastgehecht met verstekhoekjes in de profielen. De rails zijn verstopt achter een elegante plint, alsook de onderste geleider. Dit model schuifvliegendeur is niet alleen in een enkelvoudige uitvoering beschikbaar, maar ook in een dubbelvoudige uitvoering. Deze schuifvliegendeur is de absolute top.