PVC

Kunststof ramen & deuren

Of u nu nieuw bouwt of renoveert, vaste ramen/draakipramen/schuiframen, … bij Deceuninck vindt u robuuste, maar tegelijk ook verfijnde en stijlvolle raam-en deursystemen voor elk woningtype. En vooral : ze gaan heel lang mee, zodat u jaren kunt genieten van een hoog wooncomfort.

5 redenen om te kiezen voor Deceuninck ramen en deuren :

  • uitstekende isolatiewaarden
  • perfect inbraakveilig
  • volledig recycleerbaar
  • uitgebreid kleurenpallet
  • belgische topkwaliteit

” Gedaan met de hoge energiefactuur”

Zendow Neo

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, met Zendow#neo of Zendow neo Premium ramen kunt u op beide oren slapen: als marktleider in PVC-profielen staat Deceuninck namelijk borg voor ramen van een onberispelijke kwaliteit die gemaakt zijn om lang mee te gaan. De robuuste, maar tegelijk ook verfijnde en elegante profielen passen perfect in elk soort woning. Het 5-kamersysteem staat bovendien bekend om zijn thermische prestaties

Mooi van binnen en van buiten en daartussen uiterst doeltreffend

Een optimale thermische en akoestische isolatie

Afstemmen op uw eigen smaak

Onberispelijke kwaliteit

Tijdens uw renovatieprojecten kiezen voor de PVC-ramen van Deceuninck, dat is dus kiezen voor het beste van het beste voor uw interieur.

Vergeet daarbij niet de cash-back actie tot 300 euro , meer info www.deceuninck.be

Zendow Autentica

Zendow#neo Autentica heeft dezelfde voordelen als het Zendow#neo gamma en voegt er nog een vleugje exclusiviteit aan toe. Zendow#neo Autentica ramen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende stijlen en in een ruim kleurenpalet. Zo komt uw stijlvolle woning volledig tot haar recht en krijgt ze een tijdloze uitstraling … en dat allemaal tegen uiterst scherpe prijzen!

Uniek en stijlvol

Elegantie en authentiek design gaan hand in hand bij de Zendow#neo Autentica ramen. Ze bieden u dezelfde voordelen als het gamma PVC-ramen van Zendow#neo. Autentica ramen laten uw woning tot haar recht komen, ongeacht of het nu een huis met een lang en rijk verleden is of een nieuwe, stijlvolle constructie.

Zendow Monorail

Wilt u graag de buitenwereld bij u thuis naar binnen halen en genieten van een optimale lichtinval? Dan zijn de Monorail schuifdeuren geknipt voor u. Ze passen naadloos in elk type architectuur, zijn verkrijgbaar met 2 tot 6 vleugels, en zijn zo geschikt voor een groot vensteroppervlak. Lang leve de vrijheid van Monorail: schuifdeuren met vensters op de wereld!

Zie het groots

Met de Monorail schuifdeur van Deceuninck haalt u de wereld buiten bij u thuis naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

Profielkleuren

Onze pvc profielen voor ramen, deuren zijn verkrijgbaar in

standaard wit 0003 of beige 0096 in de massa

houtstructuur 1 of 2 zijden

decoroc 1 of 2 zijden

gladde en structuurfolies

via onze home pagina – folders kan u de volledige brochure terugvinden

 100+ RAL kleuren

Glanzende of matte afwerking

Unicolor of bicolor

Structuurlak beschikbaar

Realisaties