Aluminium

Ramen & deuren

Wij bieden u aluminium ramen en deuren van Aluk .

Aluminium is een materiaal dat uitermate geschikt is voor de productie van ramen en deuren. Het is eerst en vooral bijzonder sterk. Dit metaal kan enorm veel kracht weerstaan en heeft een hoge druksterkte. Dat maakt aluminium ideaal voor architecturale toepassingen. Bovendien zijn deze ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot hout hoeven deze ramen en deuren niet opnieuw geschilderd te worden. Over kleuren gesproken: onze aluminiumproducten zijn leverbaar in meer dan 100 verschillende RAL kleuren. Subtiel of opvallend: er is voor ieders wat wils.

Veranda’s & pergola’s

In ons land zijn veranda’s bijzonder populair. Belgen vertoeven graag in hun veranda, een ware oase van licht waar de grens tussen binnen en buiten vervaagt.

Het succes van veranda’s is in de eerste plaats te danken aan het klimaat in West-Europa. De zomers zijn hier vaak kort, de tussenseizoenen duren dan weer lang en de echte, stevige winters behoren blijkbaar definitief tot het verleden. Door het aanbrengen van hoogwaardig glas en een geslaagd samenspel van verwarming, ventilatie en afkoeling kunnen de bewoners nu bijna het hele jaar door in de veranda doorbrengen. Wat de weersomstandigheden ook zijn, in welk seizoen ook, in de veranda is het steeds genieten, zowel van de siertuin buiten als van het knusse comfort binnenshuis.

Wij bieden u volgende profielen aan :

Onze profielen :

Triton HI zeskamerprofiel voor ramen en deuren

Themis HI zeskamerprofiel – steellook voor ramen en deuren

Hermes HI zeskamerprofiel – rustiek voor ramen en deuren

Hestia – schuifraam

Kolos – zeskamerprofiel voor hefschuifraam

op onze Home pagina kan u bij folders alle info hierover terugvinden

 100+ RAL kleuren

Glanzende of matte afwerking

Unicolor of bicolor

Structuurlak beschikbaar